Shtëpia / Politika / Deputetët e PD-së, pas vendimit për djegien e mandateve! (Foto)

Deputetët e PD-së, pas vendimit për djegien e mandateve! (Foto)

Vendimi për djegien e mandateve nuk ia ka fshirë buzëqeshjen nga fytyra deputetëve të Partisë Demokratike.

Teksa dilnin nga selia e partisë, ashtu siç duket edhe nga fotot, deputetët kanë qenë në formë dhe aspak të zhgënjyer për vendimin drastik që vendosën të marrin.

Më ekspresivi prej tyre, ka qenë ish-kryeministri Sali Berisha, i cili teksa hipte mbi makinë, nuk ka harruar të përshëndesë me dy gishtat lart.

Një shenjë vendosmërie për djegien e mandateve, ashtu siç e pranon edhe vetë: “Duhet të ndërmarrim çdo akt që na çon tek rrëzimi i Ramës. Prova e këtij vendimi është, nëse ne me aksionin qytetar politik do t’u kthejmë shqiptareve votën e lirë, ne kemi marrë një vendim historik të drejtë. Po nuk arritëm që shqiptarët të votojnë të lirë, mbetemi fasadë. Nëse shkohet në këtë vendim, që nuk e kundërshtoj, përkundrazi, koha ka ardhur që të përballemi me këtë regjim me qëllimin e vetëm që shqiptarët të jenë të lirë”, ka deklaruar Berisha në mbledhjen e grupit të PD.

#td_uid_1_5c6ac2be57638 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/sala-1-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ac2be57638 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/sala-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ac2be57638 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/sala-3-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ac2be57638 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/sala-4-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ac2be57638 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/sala-5-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ac2be57638 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/sala-6-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ac2be57638 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/sala-7-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ac2be57638 .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/sala-8-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ac2be57638 .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/sala-9-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ac2be57638 .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/sala-10-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Gazeta Shqip

Shiko dhe këto

FOTO: “Ia derdh plumbin në gojë nëse Berisha tradhëton Amerikën…” Disa detaje nga historia e Berishës, Hajdarit dhe Kadaresë në SHBA në 1991

  Robert Papa ishte gazetar i njohur afër PD në vitet ’90. Në një rrëfim …