Shtëpia / Show Bizz / Rosanna Arkle, “kurbat” më seksi në Moto GP (Foto)

Rosanna Arkle, “kurbat” më seksi në Moto GP (Foto)

Rosanna Arkle është një prej femrave më të famshme dhe më të ndjekura në rrjetet sociale, sidomos Instagramit.

28-vjeçarja nga Zelanda e Re është bërë e famshme edhe për shkak të promovimit që i ka bërë garave të Moto GP.

#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/regre-1-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/rgretr-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/auto_q151550468164-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/rgreregtr-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/rger-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/auto_q61550468155-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/rgre-2-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/auto_q41550468153-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/auto_q121550468161-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/rgrereg-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6aecdcf2419 .td-doubleSlider-2 .td-item11 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/auto_q81550468157-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Në Instagram ajo nuk është frenuar kurrë dhe i ka shfaqur me shumë krenari hiret dhe format e saj seksi çka ka bërë që numri i ndjekësve të saj në rrjetet sociale të jetë në disa milionë.

Shiko dhe këto

Almeda Abazi merr dhuratën super luksoze nga aktori i famshëm turk (FOTO)

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të komentuar në mediat shqiptare …