Shtëpia / Show Bizz / “Bad Romance” për Lady Gaga dhe menaxherin e saj

“Bad Romance” për Lady Gaga dhe menaxherin e saj

Historia e dashurisë midis Lady Gaga dhe Christian Carino është transformuar, si titulli i një kënge të kënduar nga ylli i pop, në një “Romance të keqe”.

Stefanie Joanne Angelina Germanotta, ky është emri i vërtetë i artistes, 32 vjeçe dhe menaxheri i tij pothuajse 50 vjeç, janë ndarë zyrtarisht. Thashethemi ishte përhapur pak ditë më parë, por tani vjen konfirmimi nga një zëdhënëse e Lady Gaga Associated Press.

Disa javë më parë ai i kishte dhënë një unazë me vlerë $ 400,000, një safir rozë, një shenjë dashurie, që Lady Gaga kishte luajtur në disa raste, por që u zhduk misteriozisht gjatë “Grammy”-t të fundit … së bashku me Christian. Dhe që atëherë të dy nuk janë parë së bashku. Ndarja, sipas thashethemeve, megjithatë ka kishte ndodhur miqësisht.

Herën e parë që Lady Gaga dhe Christian Carino ishin parë së bashku datojnë që nga shkurti 2017, pastaj në tetor 2018 vjen formalizimi i lidhjes.

Duke i dhënë asaj unazën, Christian kishte kërkuar edhe dorën e saj, dhe “makina” e showbiz ishte vendosur tashmë në lëvizje për të imagjinuar një martesë përrallë.

#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-1-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-2-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-3-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-4-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-5-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-6-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-7-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-8-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-9-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-10-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6d2702d1b79 .td-doubleSlider-2 .td-item11 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/lady-12-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Gazeta Shqip

Shiko dhe këto

Almeda Abazi merr dhuratën super luksoze nga aktori i famshëm turk (FOTO)

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të komentuar në mediat shqiptare …