Shtëpia / Show Bizz / Bar Rafaeli mahnit në rrugët e Milanos (Foto)

Bar Rafaeli mahnit në rrugët e Milanos (Foto)

Pasi ka zbarkuar në Milano për të marrë pjesë në javën e modës, Bar Refaeli ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve. Për meritë edhe të një veshjeve të shkurtër argjendi, që nuk kaloi pa u vënë re dhe këmbët e gjata me pantallona të shkurtra që kishte ekspozuar.

#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-3-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-4-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-5-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-6-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-7-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-8-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-9-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-10-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item11 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-11-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item12 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-12-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c6ebcfe79507 .td-doubleSlider-2 .td-item13 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/bari-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Gazeta Shqip

Shiko dhe këto

Almeda Abazi merr dhuratën super luksoze nga aktori i famshëm turk (FOTO)

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të komentuar në mediat shqiptare …