Shtëpia / Politika / Djegia e mandateve/ Kuvendi çon në KQZ dorëheqjet e opozitës

Djegia e mandateve/ Kuvendi çon në KQZ dorëheqjet e opozitës

Kuvendi i ka dërguar kërkesë KQZ-së për të bërë zëvendësimet e emrave, pas dorëzimit zyrtarisht të mandatit të deputetit nga deputetët e opozitës,

Kuvendi ka firmosur sot 56 dorëzimet e mandateve të opozitës, duke i përcjellë kështu në KQZ,  e duke bërë kërkesë për zëvendësimin e emrave të deputetëve të opozitës.

Kuvendi ka vënë në dijeni KQZ për vakancat e krijuara 24 orë më parë, pas vendimit të deputetëve të opozitës për të lënë mandatet e tyre parlamentare.

Sipas rregullores, brenda 30 ditëve KQZ-ja duhet të shprehet për ndërprerjen e mandatit të deputetëve të opozitës si dhe zëvendësimin e tyre.

Gazeta Shqip

Shiko dhe këto

Erjon Braçe reagon për kopertinën e Ditës: Ka beteja qe nuk bëhen me telefon, por bëhen me zë dhe publikisht

Zëvendëskryeministri i Shqipërisë Erjon Braçe ka reaguar në lidhje me kopertinën e sotme të Ditës …