Shtëpia / Show Bizz / Georgina Rodriguez, 2.700 euro pizhame! (Foto)

Georgina Rodriguez, 2.700 euro pizhame! (Foto)

Kur javën e kaluar, Georgina Rodriguez i mori fëmijët e saj në male, e veshur me Decathlon, u bë një zbulim i vogël, pasi partnerja e Cristiano Ronaldos ishte veshur me kosto të ulët.

#td_uid_1_5c707556b3313 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/geo-2-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c707556b3313 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/geo-3-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c707556b3313 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/geo-4-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c707556b3313 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/geo-5-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c707556b3313 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/geo-6-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c707556b3313 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/geo-7-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c707556b3313 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/geo-8-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c707556b3313 .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/geo-9-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Por asgjë nuk mund të jetë më larg nga realiteti. Me një pasuri neto të vlerësuar mes 230 dhe 290 milionë euro, nuk është çudi për ekzistencën e luksit që bën CR7 dhe familja e tij. Pra, nëse dalja në dëborë dukej mjaft e çuditshme dhe larg nga zakonet e tyre, pizhamet prej 2700 euro të veshur nga Georgina Rodriguez për të uruar natën e mirë ndjekësve të saj, është në mënyrë të përkryer në përputhje me stilin e tyre të jetesës.

Gazeta Shqip

Shiko dhe këto

Almeda Abazi merr dhuratën super luksoze nga aktori i famshëm turk (FOTO)

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të komentuar në mediat shqiptare …