Shtëpia / Show Bizz / “Anatomy Awards 2019”, ja fituesit e ‘Oscar’-ëve nudo (Foto)

“Anatomy Awards 2019”, ja fituesit e ‘Oscar’-ëve nudo (Foto)

Ashtu si çdo vit, faqja “Mr. Skin”, në prag të natës “Oscar”-ëve, cakton “Anatomy Awards”, ose çmimet për skenat më të mira ose seksi të vitit që sapo përfundoi. Si gjithmonë shkojmë nga kategoritë klasike, si “Rishtarja më e mirë pa rroba” ose “Skena më e mirë në topless” për kategoritë imagjinative të krijuara posaçërisht për situatën, si “Best striptease russian”, për daljen e parë nudo të aktores  Jennifer Lawrence. Çmimi i karrierës këtë vit u dha australianes, Nicole Kidman.

#td_uid_1_5c72eb91ce55c .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/niko-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c72eb91ce55c .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/niko-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c72eb91ce55c .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/niko-3-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c72eb91ce55c .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/niko-4-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c72eb91ce55c .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/niko-5-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c72eb91ce55c .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/niko-6-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c72eb91ce55c .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/niko-7-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c72eb91ce55c .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/niko-8-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c72eb91ce55c .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/niko-9-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c72eb91ce55c .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/niko-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Gazeta Shqip

Shiko dhe këto

Almeda Abazi merr dhuratën super luksoze nga aktori i famshëm turk (FOTO)

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të komentuar në mediat shqiptare …