Shtëpia / Horoskopi / Horoskopi i javës 25 shkurt-3 mars

Horoskopi i javës 25 shkurt-3 mars

Dashi

Të lindurit  nën shenjën e Dashit, këtë javë do të keni diçka për t’ju befasuar, kryesisht në jetën tuaj të dashurisë dhe nëpërmjet komunikimit tuaj me njerëz nga afër dhe larg. Kjo do të jetë një javë e mirë për të krijuar një marrëdhënie të re romantike ose për të kaluar në një fazë tjetër marrëdhënien aktuale. Ju mund të habiteni nga një bisedë telefonike me një ish-partner romantik, por kjo nuk ka gjasa të ndryshojë situatën aktuale në jetën tuaj. Këtë javë, shumë do të gëzojnë një blerje të re në shtëpi, një ndryshim në pasuritë që zotëroni dhe më shumë.  Zhvillimi i favorshëm gjatë javës do të përfshijë punët tuaja financiare me një grua, nëse është partneri juaj ose klient në biznesin tuaj. Në përgjithësi, java do të jetë interesante dhe e suksesshme për ju, edhe pse planet tuaja paraprake dhe pritjet do të jenë mjaft të ndryshme nga ajo që ju do të përjetoni. Mos kërkoni shkakun e këtyre ndryshimeve pas skenave ose veprimeve të padrejta nga ana e të tjerëve. Femrat mbi 35 vjeç mund të gëzojnë para ose fitim të papritur.

Demi

Të lindurit nën shenjën e Demit, këtë javë mund të planifikoni një udhëtim që do të jetë i rëndësishëm për karrierën, shëndetin ose marrëdhëniet tuaja familjare. Një udhëtim i tillë mund të ketë një lidhje me një person të lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit. Kjo do të jetë një javë e mirë për të lëvizur ose për të filluar një punë të re në një qytet apo vend tjetër. Një situatë e tensionuar lidhur me një ngjarje të veçantë në jetën e një djali ose një të riu do të lindë këtë javë. Ndoshta një person i tillë do ta gjejë veten në një situatë emergjente ku do të përjetojë konfuzion dhe paaftësi për të marrë vendime të drejta. Gjatë kësaj jave, ju do të keni kontakt me një grua për një rast të veçantë dhe mund të ketë lidhje me një mbledhje në shtëpinë tuaj. Këtë javë do të keni një kontakt ose bisedë me një burrë për një çështje financiare që mund të jetë përfaqësues i një agjencie qeveritare ose një person me të cilin punoni. Meshkujt e moshës 35 vjeç mund të presin të ardhura më të mira nga puna, paga më e lartë dhe ngjarje të tjera pozitive financiare. Teksa femrat do të zgjerojnë rrethin e tyre të njohjeve, të cilat mund të çojnë në krijimin e një miqësie të veçantë.

Binjakët

Të lindurit nën shenjën e Binjakëve, këtë javë do të keni një angazhim në lidhje me shëndetin tuaj ose të një personi të ngushtë. Ky do të jetë një angazhim i rëndësishëm që ju nuk duhet ta shtyni, pasi që do të ketë pasoja që përfshijnë trajtimin pasues dhe të tjerëa. Në përgjithësi, java sjell më shumë dinamikë në kontaktet tuaja për të diskutuar ose zgjidhur çështje të rëndësishme për familjen ose biznesin tuaj. Java do të jetë shumë e ngjeshur, shumë e tensionuar, ndonjëherë me nevojën për të marrë vendime të arsyeshme për shtyrjen e disa angazhimeve tuaja për shkak të paaftësisë fizike për t’u angazhuar me ta. Emocionalisht do të jeni të paqëndrueshëm dhe kjo do të shkaktojë ndryshim në humorin tuaj. Këtë javë, një person i ri në rrethin tuaj të të njohurve do të jetë një arsye për të menduar për besnikërinë dhe sa mund të të mbështeteni në atë person. Në fakt, sukseset dhe gjërat e mira këtë javë do të vijnë përmes të huajve ose njerëzit e rinj në jetën tuaj. Financiarisht, do të përjetoni një moment stresues lidhur me shpenzimet e larta që mund të shkaktojnë vështirësi dhe të kërkoni kredi për të përmirësuar buxhetin e familjes suaj.

Gaforrja

 

Të lindurit nën shenjën e Gaforres, këtë javë ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje një burri nga familja juaj ose të afërmi me të cilin nuk jetoni. Ndoshta do t’ju duhet të ndryshoni planet në lidhje me një udhëtim për punë ose arsye të tjera. Këtë javë do të keni arsye të ndiheni të trishtuar ose të zhgënjyer me veprime ose ngjarje në jetën e një vajze ose të një gruaje të re. Ndoshta ajo jeton në një qytet apo vend tjetër ose po ndryshon jetën e saj përmes një lëvizjeje. Gjërat e mira këtë javë do të vijnë nga çështjet tuaja monetare dhe nga marrëdhëniet tuaja miqësore me njerëzit që jetojnë në distanca të ndryshme nga ju. Të njohurit e rinj janë të mundshëm, por nëse dalin, ato do të bazohen në interesa të përbashkëta. Meshkujt do të duhet të kalojnë një ditë ose më shumë jashtë shtëpisë së tyre për arsye shëndetësore, punë, familje ose arsye të tjera. Femrat do të përjetojnë zhgënjim pasi do t’ju duhet të shtyni një udhëtim për javën tjetër ose në të ardhmen e afërt.

Luani

Të lindurit nën shenjën e Luanit, këtë javë do të keni një problem të papritur që do t’ju shkaktojë më shumë shqetësim dhe do të ndikojë në gjendjen tuaj shëndetësore. Duhet të tregoni kujdes për shëndetin tuaj, siç është vizita në një mjek, dentist ose specialist tjetër. Surpriza këtë javë do të krijojë momente shqetësuese, qoftë pozitive apo jo. Kjo do të jetë një javë e mirë për biseda apo veprime që lidhen me trashëgiminë, pasurinë ose burimet financiare që janë pronë e prindërve tuaj dhe të tjerëve. Pozicioni i paqëndrueshëm dhe i paqartë i disa marrëdhënieve martesore do të çojë në një shqyrtim më serioz të ndarjes ose divorcit. Këtë javë, duke u fokusuar vetëm në problemet tuaja, do t’u duhet t’i kushtoni vëmendje edhe njerëzve të tjerë që do të kërkojnë këshilla ose ndihmën tuaj. Shmangni përqendrimin vetëm në problemet tuaja dhe ndihmoni të tjerët nëse mundeni. Në përgjithësi, gjatë gjithë javës, do të jeni me fat dhe do të keni mundësinë për të bërë të paktën një ndryshim ose për të sjellë diçka të re në jetën tuaj.

Virgjëresha

Të lindurit nën shenjën e Virgjëreshës, tregohuni të kujdesshëm këtë javë, veçanërisht në marrëdhënien tuaj personale me njerëzit e lindur nën shenjën e Peshqit, Akrepit ose Gaforres. Ata mund të jenë të kënaqur me lajme, sugjerime apo diçka tjetër, por prapa kësaj fshihet diçka që do t’ju shkaktojë shqetësim, telashe ose zhgënjim. Java do të krijojë tension midis jush dhe fëmijës tuaj ose ndonjë personi tjetër të ri në familjen tuaj, dhe kjo do të jetë veçanërisht e theksuar në qoftë se ata kanë lindur nën shenjën e Ujorit, Peshores ose Binjakët. Kjo nuk do të çojë në një prishje në marrëdhënies tuaj ose në ndonjë situatë tjetër dramatike, por do të shkaktojë shqetësim tek ju. Kjo javë do të jetë e rëndësishme për zhvillimin tuaj profesional. Në rast se punoni me para, ki kujdes të mos bëni gabime, të cilat më pas do t’ju kushtojnë humbje ose punë shtesë. Kjo do të jetë një javë e pafavorshme për biseda lidhur me pagën më të lartë ose kushte më të mira financiare për një marrëveshje. Ngjarjet e kësaj jave do të testojnë tek të rinjtë e lindur si dhe gratë mbi moshën 35 vjeçare dhe këto gjëra do të kenë lidhje me përvojat e tyre të kaluara.

Peshorja

Të lindurit nën shenjën e Peshores, këtë javë do të merrni lajme që do t’i japin fund shpresave apo planeve tuaja. Këto ngjarje nuk duhet të pranohen kurrë si një lloj tragjedie; përkundrazi, shikoni përpara dhe kërkoni ide dhe plane të reja. Gjatë kësaj jave të jeni të kujdesshëm me dokumente, postë personale ose telefon. Gjatë javës, shumë prej jush do të vizitojnë një mjek ose një institucion shtetëror me ankth ndërsa përpiqeni të zgjidhni një problem. Në përgjithësi, një situatë e tillë do të ketë një zhvillim pozitiv dhe të dobishëm për ju. Kjo do të jetë një javë e mirë për trajtim, një vizitë tek dentisti, dermatologe dhe të tjerë. Gjatë këtyre shtatë ditëve ju mund të zbuloni papritur një sekret, të merrni më shumë informacion rreth një ngjarjeje nga e kaluara juaj që ishte një mister, ose do të keni më shumë qartësi për një intrigë. Të gjitha këto ngjarje do të kenë një zhvillim interesant ose një kthesë në favorin tuaj. Këtë javë, një kosto e papritur e lidhur me fëmijët do të lindë për të mbuluar çdo dëm që ai ka bërë.

Akrepi

Të lindurit nën shenjën e Akrepit, këtë javë do të keni një konflikt me dikë në rrethin tuaj të miqve dhe ju sfidojnë të merrni një vendim për t’i dhënë fund lidhjes suaj. Këtu, natyrisht, nuk ka të bëjë vetëm me çështjet romantike. Planet dhe pritjet që keni për punët e shtëpisë tuaj këtë javë nuk kanë gjasa të kenë ndonjë rrethanë të favorshme për realizim. Kjo do të jetë një javë e mirë për të lëvizur nga një shtëpi në tjetrën. Gjithashtu do të mendoni për atë që mund të bëni për familjen tuaj deri në fund të vitit, gjë që do të përfshijë ide të ndryshme për fëmijët tuaj për prindërit, bashkëshortin dhe të tjerët. Për realizimin e tyre duhet të mbështeteni në ndihmën e njerëzve të interesuar, por iniciativa do të vijë nga ju. Këtë javë do të ketë një ngjarje të rëndësishme që përfshin një burrë të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqit, ndoshta nga rrethi juaj i të afërmve të ngushtë ose të largët. Një ngjarje e pakëndshme ose humbje në jetën e një burri të lindur nën shenjën e Dashit, Luanit ose Shigjetarit do t’ju trishtojë.

Shigjetari

Të lindurit nën shenjën e Shigjetarit, këtë javë mund të merrni lajme ose të keni një takim me persona të lindur nën shenjën  e Peshores, Ujorit ose Binjakët që nuk i keni parë për një kohë të gjatë. Njohjet e reja do të jenë interesante, sepse përmes tyre do të gjeni të njohurit e vjetër ose do të rifilloni interesat dhe pasionet tuaja të mëparshme. Një burrë i lindur nën shenjën e Bricjapit, Virgjëreshës ose Dashit do t’ju ndihmojë të gjeni një zgjidhje praktike për një dilemë. Kjo javë do të jetë e dobishme financiare, veçanërisht për gratë e lindura nën këtë shenjë që do të kenë mundësi të ndryshme për të ardhura shtesë. Tani ju mund të përfitoni financiarisht përmes njohjes ose marrëdhënieve personale me një grua tjetër. Kjo javë do të jetë e dobishme për një udhëtim me një qëllim, punë ose kujdes të veçantë për një pronë që zotëroni në një zonë tjetër të populluar. Disa prej jush do të jenë të lumtur pasi do të blejnë një makinë të re ose mjete të tjera transporti. Në dashuri do të keni përvoja pozitive dhe meshkujt do ti kujtojnë këto shtatë ditë me një emocion të veçantë.

Bricjapi

Të lindurit nën shenjën e Bricjapit, këtë javë mund të prisni një ngjarje të rëndësishme që lidhet me një burrë. Ai do të luajë një rol pozitiv në jetën tuaj këtë dhe javën e ardhshme nëpërmjet një propozimi ose ftese që nuk duhet të nxitoni ta pranoni ose refuzoni. Jepini vetes kohë për të vlerësuar aftësitë tuaja para se të jepni një përgjigje. Këtë javë mund të merrni një ofertë joshëse për të blerë diçka që është me interes për ju ose për të shitur sendet ose pasurinë që zotëroni. Në një nivel material kjo javë do të favorizojë një shumëllojshmëri veprimesh nga të cilat ju parashikoni përfitim ose sukses. Këtë javë, shumë do të gëzojnë para ose një dokument që do të vijë përmes një gruaje. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shumë do të kujdesen për një fëmijë dhe shëndetin, arsimin ose mënyrën e jetesës së tij. Meshkujt mbi 35 vjeç do të kenë një javë që do e kujtojnë me një ngjarje të veçantë. Gratë në moshën 35 vjeçare do të jenë në gjendje të marrin një rritje në të ardhurat e tyre nëpërmjet një dokumenti, një kontrate të re profesionale ose një marrëveshje tjetër.

Ujori

Të lindurit nën shenjën e Ujorit, këtë javë do të përjetoni një situatë stresuese në lidhje me një përvojë apo incident që përfshin një të ri. Ai nuk duhet të jetë domosdoshmërish i afërmi juaj, por patjetër do të jetë dikush që njihni. Këto shtatë ditë do t’ju habisin me vendime ose ndryshime në jetën e një personi në rrethin tuaj të miqve. Të njohurit e rinj këtë javë do të kenë diçka për të bërë surprizë dhe përshtypje. Konflikti me një person të lindur nën shenjën e Binjakëve, Ujorit ose Peshores mund t’ju ngarkojë emocionalisht dhe mendërisht, por në fund pajtimi juaj do të jetë mbresëlënës. Meshkujt duhet të jenë të kujdesshëm në marrëdhëniet e tyre me njerëz të lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit, i cili gjithsesi do të vihet në provë serioze.

Peshqit

Të lindurit nën shenjën e Peshqve, këtë javë do t’ju duhet të mësoni nga përvojat tuaja të kaluara, veçanërisht ato që lidhen me jetën tuaj të dashurisë. Ju ndoshta do të jeni në një situatë ku duhet të merrni një vendim për diçka që keni përjetuar tashmë. Kjo situatë vështirë se do të jetë e ndryshme nga ajo e mëparshme, prandaj në radhë të parë duhet të jeni të mençur. Ndikimi i një personi të lindur nën shenjën e Bricjapit, Ujorit ose Virgjëreshës në punën tuaj apo në shtëpi do të jetë me shumë zhurmë dhe xhelozi. Në një plan financiar, mbani në mend burimet tuaja në dispozicion dhe mos shpenzoni më shumë se sa keni planifikuar nga buxheti juaj javor. Nëse keni disa pritshmëri për para shtesë ose të papritura, zhgënjimi do të jetë i garantuar. Testi i kësaj jave do të jetë marrëdhënia martesore e grave të reja. Ekziston nevoja për ndarje ose ndryshim në marrëdhënien tuaj.

Shiko dhe këto

Nga Dashi tek Peshqit, zbuloni çfarë nëne jeni në bazë të shenjës suaj të Horoskopit

Yjet nuk gënjejnë, përkundrazi ndonjëherë tregojnë më shumë seç duhet. Ju ftojmë të lexoni më …