Shtëpia / Sociale / Faqet e para të gazetave ditën e sotme

Faqet e para të gazetave ditën e sotme

Këto janë titujt kryesorë të gazetave kryesore për ditën e sotme, e martë 26 shkurt 2019.

#td_uid_1_5c74f0806dd78 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/syri-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c74f0806dd78 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/syri-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c74f0806dd78 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/syri-3-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c74f0806dd78 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/syri-4-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c74f0806dd78 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/02/syri-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Shiko dhe këto

Debati për fidanishten e UBT, Rama si Veliaj: Shkolla “Nënë Tereza” do bëhet!

Kryeministri Edi Rama i ka shprehur mbështetjen kreut të Bashkisë Erjon Veliaj për ndërtimin e …