Shtëpia / Show Bizz / Njihuni me bukurinë e re mesdhetare nga Italia (Foto)

Njihuni me bukurinë e re mesdhetare nga Italia (Foto)

Në tapetin e kuq të edicionit të fundit të çmimeve “Grammy Awards: pak javë më parë, mes yjeve ndërkombëtare të muzikës, ishte edhe përfaqësuesja e bukurisë italiane,

Valentina Bissoli, 26 vjeç nga Verona është kthyer në një nga modelet më të mira. Prej kohësh protagoniste e fushatave apo shërbimeve fotografike për revista të ndrysme, tani ajo ëndërron të ngjitë shkallët e karrierës. “Kinemaja është objektivi im afatgjatë”.

Në një botë si ajo e modës, ku ku bukuritë janë nga më të ndryshmet, Valentina Bissoli qëndron për diversitetin e saj. Brune, trup me “kthesa” diellore, ajo sot mishëron idealin e bukurisë mesdhetare, aq shumë sa që shumë e kanë krahasuar me Monica Belluccin, përfaqësimi më i lartë në botë i kësaj industrie.

Pas një serie të gjatë të fushatave reklamuese dhe shërbimeve në revista, Bissoli është bërë e njohur në një kontekst të ndryshëm nga ai i zakonshëm, si ai i “Grammy Awards”.

#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-3-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-4-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-5-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-6-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-7-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-8-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-9-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-10-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item11 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-11-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item12 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-13-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item13 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-14-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item14 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-15-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item15 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-16-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c794ae343367 .td-doubleSlider-2 .td-item16 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vali-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Gazeta Shqip

Shiko dhe këto

Almeda Abazi merr dhuratën super luksoze nga aktori i famshëm turk (FOTO)

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të komentuar në mediat shqiptare …