Shtëpia / Show Bizz / Flet deputetja seksi: Pamja fizike ndikoi në karrierën time! (Foto)

Flet deputetja seksi: Pamja fizike ndikoi në karrierën time! (Foto)

E ftuar në emisionin “Voila”, deputetja e Parlamentit të Kosovës, Duda Balje ka shprehur një prej dëshirave të saj të hershme.

E pyetur se çfarë do të ndryshonte nëse do të kthehej pas në kohë, ajo është përgjigjur: kirurge.

Ky është edhe një pasion i hershëm, me sa duket, i deputetes që tërheq vëmendjen me hiret e saj.

#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/FOTO-054-1024×682-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/dfgdf-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/21743354_891814417648394_2922846232187444547_n-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/17036611_1419857654693513_1632213386_o-640×427-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/auto_IMG_46581501774734-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/duda-4-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/auto_duda-1_1551513465-25190811551513555-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/DUDA-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/auto_23897397_1689582061054403_1851220998_o-21511476866-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/DGae1L_XcAA1sug-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7a641a9e54e .td-doubleSlider-2 .td-item11 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/28168750_974264919403343_20698759576007732_n-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

E pyetur nëse pamja fizike ka ndikuar si një plus në karrierën e saj, ajo e ka pohuar këtë.

Edhe paranë, Duda e shikon si një gjë shumë të rëndësishme në jetën e saj, pasi pa para nuk sigurohen të mirat materiale.

Shiko dhe këto

Almeda Abazi merr dhuratën super luksoze nga aktori i famshëm turk (FOTO)

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të komentuar në mediat shqiptare …