Shtëpia / Show Bizz / Carrisa Rosario, çfarë “bombe” për ish-lojtarin e NFL-së (Foto)

Carrisa Rosario, çfarë “bombe” për ish-lojtarin e NFL-së (Foto)

Quhet Carissa Rosario, është me origjinë portorikane dhe konsiderohet nga nga “wags”-at më të çmuara dhe të ndjekura në NFL (futbolli amerikan).

Është e martuar me ish-lojtarin mbrojtës, James Anderson. Ajo është një “yll” në Instagram dhe mjafton të shohësh fotot e saj për ta kuptuar këtë sukses.

#td_uid_1_5c7ba6070ca70 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/98yu9i-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7ba6070ca70 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/8uyo98-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7ba6070ca70 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/98p8-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7ba6070ca70 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vfd-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7ba6070ca70 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/C_29_fotogallery_1024602__ImageGallery__imageGalleryItem_17_image-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7ba6070ca70 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/0p877y-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7ba6070ca70 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/98p87yu-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7ba6070ca70 .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/kliuy-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7ba6070ca70 .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/9y89u-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7ba6070ca70 .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/98yy9uh-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}

 

Shiko dhe këto

Almeda Abazi merr dhuratën super luksoze nga aktori i famshëm turk (FOTO)

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të komentuar në mediat shqiptare …