Shtëpia / Show Bizz / Madona ndryshon “look” (Foto)

Madona ndryshon “look” (Foto)

Edhe pse nuk është hera e parë, Madonna ka ndryshuar “look”! Këngëtarja, 60-vjeçe, ka postuar disa foto ku shfaqet me kaçurrela dhe pastaj në një foto të madhe me hënën e kuqe, të cilën pati mundësi ta shikonte para disa javësh.

#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-3-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-4-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-5-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-6-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-8-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-10-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-11-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-12-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7c4248e0637 .td-doubleSlider-2 .td-item11 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/nedo-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Së shpejti, popstarja kameleonike duhet të zbulojë disa detaje mbi albumin e ri, titulli i të cilit duhet të jetë “Magic” dhe ndoshta transformimi i saj mund të ketë diçka të bëjë me projektin e ri muzikor.

Gazeta Shqip

Shiko dhe këto

Almeda Abazi merr dhuratën super luksoze nga aktori i famshëm turk (FOTO)

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të komentuar në mediat shqiptare …