Shtëpia / Aktualitet / Kordoni i parë i policisë, në resht për një dhe maska kundragaz!

Kordoni i parë i policisë, në resht për një dhe maska kundragaz!

Policia e Shtetit i ka pajisur efektivët e saj me maska kundragaz për t’i paraprirë ndonjë përplasjeje të mundshme me protestuesit.

#td_uid_1_5c7e4a8e6dd82 .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/moto-1-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7e4a8e6dd82 .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/moto-2-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7e4a8e6dd82 .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/moto-3-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7e4a8e6dd82 .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/moto-4-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7e4a8e6dd82 .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/moto-5-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7e4a8e6dd82 .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/moto-6-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7e4a8e6dd82 .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/moto-7-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7e4a8e6dd82 .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/moto-8-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7e4a8e6dd82 .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/moto-9-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_1_5c7e4a8e6dd82 .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/moto-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

Të gjithë efektivët shihen në gatishmëri të plotë para Parlamentit. Ndërsa kordoni i parë i policisë është i pajisur vetëm me maska kundragaz, në kordonin e dytë të tij, ndodhen efektivë të forcave të ndërhyrjes së shpejtë.

Gazeta Shqip

Shiko dhe këto

I jepet lamtumira çiftit shqiptar, djali i tyre qëndron pak metra më tutje në varreza…

Teuta dhe Shpëtim Pasho u përcollën të enjten për në banesën e fundit. Çifti i …