Shtëpia / Show Bizz / Mikja e “Kardashians”, një 49-vjeçare super-seksi (Foto)

Mikja e “Kardashians”, një 49-vjeçare super-seksi (Foto)

Mikesha e Kim kardashian, Larsa Pippen ka treguar linjat e saj me disa foto “hot” nga Miami, vetëm pak ditë pasi u akuzua nga Jordyn Woods se ka qenë një “shoqe e keqe” për të.

Larsa ka treguar asetet e saj tepër seksi dhe të gjithë kanë mbetur të habitur nga fiziku tërheqës, pasi ajo është nënë e 4 fëmijëve me ishin e saj Scottie Pippen, një legjendë basketbolli.

#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item1 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/bgtfr-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item2 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vfdrgfr-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item3 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/rhre-1-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item4 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/10463614-6761401-So_close_Here_Larsa_is_seen_with_Kim_and_North_in_Miami_in_Augus-a-72_1551460661918-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item5 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/rhe-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item6 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/gtfr-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item7 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/hbyt-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item8 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/hgtr-1-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item9 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/fgvtfr-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item10 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/vfdre-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item11 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/frgret-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item12 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/bftr-80×60.png) 0 0 no-repeat;
}
#td_uid_2_5c7eac07278fd .td-doubleSlider-2 .td-item13 {
background: url(http://gazeta-shqip.com/lajme/wp-content/uploads/2019/03/10463932-6761401-Now_in_a_two_piece_Pippen_shared_this_on_Thursday_The_caption_re-a-71_1551460661770-80×60.jpg) 0 0 no-repeat;
}

44-vjeçarja të dielën është parë në Miami me disa shokë të saj duke luajtur volejboll dhe të gjithë i kanë pasur sytë te format e saj joshëse.

Shiko dhe këto

Almeda Abazi merr dhuratën super luksoze nga aktori i famshëm turk (FOTO)

Almeda Abazi dhe Tolgahan Sayisman janë një ndër çiftet më të komentuar në mediat shqiptare …