Shtëpia / Aktualitet / Covid-19/ Mbyllen dy fasoneri në Përmet

Covid-19/ Mbyllen dy fasoneri në Përmet

Në Gjirokastër, Inspektoriati Shëndetësor ka mbyllur disa zyra te Universiteti “Eqrem Çabej”, nxitur nga situata pandemike në vend.

Saktësisht një zyrë pranë Drejtorisë së Sigurimeve Shoqërore dhe një zyrë pranë Agjencisë së Zonave të Mbrojtura, për shkak të pranisë së rasteve pozitive të punonjësve brenda këtyre institucioneve.

Gjithashtu janë mbyllur për 10 ditë dy fasoneri në Përmet, me përkatësisht 120 dhe 180 punëtorë.

Mësohet se një numër punonjësish rezultuan pozitivë pas testimeve të kryera, ndërsa të gjitha mjediset u urdhërua të dezinfektohen./a.p

Burimi : / JavaNews.al

Shiko dhe këto

Belsh/ Bie nga lartësia teksa ishte duke luajtur me shokët, 9-vjeçari dërgohet me urgjencë në spital

Një fëmijë 9 vjeç ka rënë aksidentalisht nga lartësia në fshatin Hardhi e Butë në …